SOUTĚŽ

Resoulution s Fadem a Minor Rain: Brno navštíví ukrajinský deepový mág + Soutěž o lístky

Už ani ne za tři týdny do Brna zavítá velice speciální drum&bassová návštěva z Ukrajiny. Řeč je samozřejmě o legendárním Fadeovi, který je spolu s velkým slovenským talentem Minor Rainem hlavní hvězdou květnového Resoulution v klubu Perpetuum.

Kdo zná hudbu obou headlinerů musí mu být jasné, že aktuální edice tohoto hudebního svátku půjde ve stopách minulého dílu, ve kterém se představil londýnský projekt Amoss, a zaměří se především na ten nejvytříbenější deepový drum&bass.

Pro všechny, kteří se rozhodnou zůčastnit se této jediněčné akce, probíhá na Facebookové události momentáně také soutěž o lístky, takže určitě zkuste štěstí!

Představení Headlinerů

Ze země zmítané konfliktem a nejistotou přijede na jih Moravy člověk, který má naopak ohledně své hudby velice jasno. Fade není na evropské hudební scéně rozhodně žádným nováčkem. Za ta léta, která se na ní pohybuje, vydal muziku hned na několika anglických labelech z první cenové skupiny, jako například Demand Records, Renegade Hardware nebo Beta Recordings. Pro jeho produkci je charakteristická experimentální práce se zvuky a především pečlivá práce s tím nejnižším sub-bassem, který dokáže rozproudit kterýkoli deepových beatů znalý parket. Před několika lety založil i svůj vlastní label Faded Music, na kterém vydává rozmanitou selekci hudby od věhlasných ale i zatím neznámých a talentovaných producentů.


Minor Rain je jedním z největších slovenských talentů a zaslouženě si získává podporu v Mekce Drum&bassu, Velké Británii. Jako sólovému producentovi a také členu dua SoundNbeats se mu podařilo protlačit jeho tracky na takové labely, jako jsou Fokuz Recordings, Dipatch Recordings, Renegade Audio nebo Medschool. Pro jeho muziku je typický především vytříbený atmosférický feeling, který se mu do ní daří vtisknout. Nedávno vydal svoje již druhé album Dominia, na kterém si pohrává tentokrát spíše s dubstepovými a garage rytmy ale svou kvalitou v ničem nezaostává za jeho prvním albem In The Depth Of My Soul, díky kterému na sebe upoutal pozornost hudebního světa.

SOBOTA 27.07.2024
Dnes nemáme v partylistu žádnou akci :(