PARTY INFO

Resoulution již tento pátek. Bude se soutěžit o vinyl a trička!

Tento pátek se v útrobách klubu Perpetuum uskuteční další díl Resoulution party, tentokrát s ukrajinským Fadem a slovenským Minor Rainem. Kromě ukázky toho nejkvalitnějšího deepového drum&bassu budou mít hosté možnost si také odnést věcné ceny ze soutěže, jejímž prostřednictvím chce Resoulution symbolicky vyjádřit podporu obyvatelům Ukrajiny, které postihla současná krize.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Každý host, který dorazí na akci v oblečení, na němž bude v libovolném motivu kombinace barev ukrajinské vlajky, tedy žlutá a světle modrá, bude zařazen do slosování hned o několik různých věcných cen. Pokud nemáte doma žádný svršek v ukrajinských barvách nemusíte však zoufat. Do slosování se budete moci zapojit i zakoupením ukrajinské vlaječky na místě za symbolickou cenu.

    

Bude se hrát o exkluzivní limitovanou edici vinylu ze skvělého LP Forbidden Codes, které vyšlo na labelu 117 legendárního Dje Trace. Kromě této krásné transparentní desky se bude ještě hrát o speciální ukrajinskou edici triček pořadatelské crew Soul Ex Machina.

Pokud pořád váháte, tak si dejte skvělý promo mix od mistra deepu Fadea, který namíchal exkluzivně pro Resoulution!

SOBOTA 27.07.2024
Dnes nemáme v partylistu žádnou akci :(