TISKOVKA

Nový DnB projekt RAZCALS už v pátek na Flédě!

Venku propuklo léto, všude vedro, svítí nám slunko a sezóna open airů je v plném proudu. Aby jsme přes prázdniny nezapomněli, jak vypadá pořádná party v klubu, připravila si pro vás Pohon crew ve spolupráci s klubem Fléda skromnější vydání party Vendeta - Vendetku, kterou si budete moci užít přes prázdniny rovnou dvakrát. Na svoje si přijdou zastánci jak zlomeného, tak i rovného beatu. Pojďme se podívat, co nás čeká na červencovém vydání.

V pátek 11. 7. začínáme Vendetkou v rytmech Drum & Bassu. Prostory Flédy budou rezonovat pod náporem bassů z dílny nově vznikajícího projektu Razcals. Jestli jste o Razcals doposud neslyšeli tak čtetě dál, protože od těchto pánů můžeme v budoucnosti očekávat velké věci! Za projektem se neskrývá nikdo jiný, než Sayko a Afterlife. Sayko je legenda českého Drum & Bassu, kterou snad není potřeba představovat - jeden z nejdéle hrajících DJ's v ČR, ostřílený DJ a producent. Afterlife aka Yardel je brněnský DJ a především nadějný producent s unikátním, tvrdě vypilovaným zvukem. Kombinace léty prověřeného zvuku Sayka a rozlámaných basových linek Afterlifa přínáší do Brna nový neokoukaný styl.

Jejich vystoupení na Flédě byste si neměli nechat ujít, jelikož tento projekt si v Brně střihne premiéru a co je hlavní - představí se Vám se svými Techstep / Neurofunkovými tracky, které uslyšíte pouze od nich. Precizní mixy, hromady vlastních tracků, destrukční back2back set - to je projekt Razcals. Před Razcals publikum rozehřeje náš další host - Pospitch z olomoucké DRUM UP Crew. Tuto sestavu klasicky doplní jezdci ze stáje Pohon Crew - Rybizz, který celý večer z lehka odstartuje v rytmech Liquidfunku a Birg s Dizztricktem, kteří jako vždy budou demolovat prostory Flédy svojí ostrou selekcí Neurofunku a Techstepu. Myslíme, že se je na co těšit! 

Lineup

RAZCALS [Sayko & Afterlife - Sunside, Deafmuted, Brain Network rec.]
https://soundcloud.com/sayko
http://www.mixcloud.com/yardelsamotadrac/yardel-aka-afterlife/

Pospitch [Drumup.cz]
Birg, Dizztrickt, Rybizz [Pohon] http://pohon.cz/

Visualization: VJ Spool & Nikilla

Facebook událost

Vendetka

PÁTEK 19.04.2024
Dnes nemáme v partylistu žádnou akci :(