TISKOVKA

THERAPY SESSIONS CZ – osmý ročník světové D&B párty v Českých Budějovicích!

Světoznámé šílenství THERAPY SESSIONS letos již po osmé vypukne v Českých Budějovicích! Drum&bassový nářez se po několika ročnících vrací na místo zrodu, do KD Vltava, s datem konání 24. 10. 2014. Jako každý rok pro vás Beatz.cz ve spolupráci s Anger Managementem namíchali tu nejúčinnější a nejtřaskavější směs headlinerů! Připravte se na tři zahraniční premiéry pod značkou Therapy Sessions CZ (jedno z těchto tří jmen letos vystoupí poprvé v ČR) a jeden fanoušky dlouho požadovaný návrat!  Jedno je jisté už teď – bude to neskutečná řežba!

Letošní terapie bude zaměřena speciálně na osoby s nutkavou potřebou pohybu v 3/4 rytmu dosahujícího tempa okolo 180 bpm, doprovázeného hlubokými tóny podprahově působících basových linek. Ty nejúčinnější terapeutické metody uvede do praxe mezinárodní tým vybraný na základě přísných kritérií. Na naší párty s oblibou představujeme nové zahraniční umělce z oblasti tvrdého a temného drum&bassu, takže se těšte celkem na tři premiéry pod značkou Therapy Sessions CZ (jedno z těchto tří jmen letos vystoupí poprvé v ČR) a jeden fanoušky dlouho požadovaný návrat! Na našem webu www.therapysessions.cz vám představíme jednoho headlinera po druhém. Uhodnete, kdo se na vás chystá?

Také letos terapeutický účinek neskutečně energické hudby podpoří vizuální podněty v podobě unikátní dekorace a videoprojekce v režii Invert VJs. Na začínající DJs mající chuť odstartovat tenhle masakr čeká výzva v podobě DJ contestu. Těšte se na naplno rozjetý mejdan na dvou stagích, hlavní pódium ovládne nekompromisní zvuk umělců z různých koutů Evropy, druhá stage se ponese ve volnějším D&B rytmu a bude patřit známým DJs z jihočeských uskupení Beatz.cz, Breakbeat Bandits a Soundpolis.cz. Samozřejmostí bude VIP zóna i stánek s oficiálním Therapy Sessions CZ merchandisingem.

Vstupenky za 250,- Kč plus 10% poplatek jsou již k mání v síti Ticketstream! Bez poplatku je zakoupíte ve všech kamenných pobočkách TempleStore. V prodeji jsou také limitované VIP lístky za 500,- Kč (+poplatek přes Ticketstream) zahrnující přístup do VIP zóny na balkoně, welcome drink a originální dárek u vstupu. Veškeré další informace najdete na našem webu, případně nás můžete kontaktovat na mail info@therapysessions.cz či do zpráv na FB fanpagi. Připravte se na jedinečný hudební zážitek, těšíme se na vás!

Kup lístky online! http://www.ticketstream.cz/booker/THERAPYSESSIONS/

Sleduj naši FB fanpage: www.fb.com/therapycz

Událost na Facebooku: http://goo.gl/i91cZ9 

YOU NEED THERAPY!!!

PÁTEK 19.04.2024
Dnes nemáme v partylistu žádnou akci :(