PARTY INFO

Lixx a Changing Faces to rozjedou již tento pátek na Resoulution!

Už zbývá pouze posledních pár dní do začátku první letošní edice Resoulution, na kterou tentokrát zavítá dvojice slovenských drum&bassových velvyslanců - Lixx a Changing Faces.

Po několika úspěšných edicích Resoulution, na kterých zahráli představitelé toho nejlepšího deepového a inteligentího d&b ze zemí jako jsou Velká Británie, Nový Zéland nebo třeba Ukrajina, se rozhodla Soul Ex Machina crew tentokrát zůstat v srdci našeho kontinentu. Headlinery únorové Resoulution tedy budou dva zářní představitelé elektronické hudební scény našich východních sousedů.

Lixx je legendární postava slovenského d&b, kterou snad ani není potřeba představovat. Před dvěma lety předvedl v Brně výkon, který sebral dech celému klubu Perpetuum. Tento pátek se vrací na místo činu a jak ho známe, nemá v plánu nic menšího než dokázat, že si trojnásobné ocenění pro nejlepšího slovenského DJe poprávu zaslouží.  

Kromě ocenění na domácí scéně se mu dostalo také velké cti zahrát si na legendárním Sunandbass festivalu na Sardínii, kde se zařadil mezi ty nejlepší, kteří se dostali do finálového kola  DJ kontestu. V tom nakonec i zvítězil a jeho finálový výkon si můžete dát zde.

 
 

Lixx však není pouze skvělý DJ ale také velice schopný moderátor a vášnivý podporovatel celé slovenské a české scény. Jeho vlastní show SignaII_FM na slovenském Radiu_FM je už legendární nedělní záležitostí pro každého pravověrného fanouška dobré elektronické muziky. Za ty roky, které moderuje svoji show, v ní přivítal nespočet slavných jmen z celého světa, jako je například DJ Presha nebo RoyGreen & Protone. Co je však možná ještě důležitější, nezapomíná ani na domácí scénu a téměř každou neděli si zve do studia talentované DJs z Česka a Slovenska.

 

Changing Faces je zvláštní úkaz slovenského drum&bassu. V pouhých osmnácti letech se této talentované producentce povedlo vydat hned několik skvělých releasů na notoricky známých labelech jako jsou Celsius nebo Liquid Drops. Od té doby se ve svých rodných Piešťanech příliš neohřeje. Její producentské výkony ji přinesly DJské angažmá na těch největších parties na Slovensku i za jeho hranicemi. Svoje skills předvedla na slovenské Hospitality ale také na legendární Liquicity v Amsterdamu po boku hvězd těžkého kalibru, jako jsou Maduk nebo Hybrid Minds. Do Brna přijede tento pátek reprezentovat svoji vytříbenou liquid-funkovou produkci ale nechala se slyšet, že jenom zvonečky a vokály čekat nemáme, protože ráda zatoulá i do deepovějších hudebních vod.

 

Changing Faces Shortmix for Resoulution by Soul Ex Machina on Mixcloud

 

Jak je na Resoulution parties dobrým zvykem, supportu se chopí DJs brněnské Soul Ex Machina crew, která se proslavila tím, že do moravské metropole začala vozit experimentálnější zahraniční drum&bass, který pulsuje především na britské hudební scéně.

Více než důstojného začátku večera se chopí již klasické duo Rough:Result a Six Beat Under, kteří v tomto složení obšťastnili již bezpočet klubů a jejich hostů. Spolu s jejich kolegou Questem vám předvedou, že drum&bass může být minimalistický a hutný ale i plný živých nástrojů, které zahřejí na duši. Konec večera si vezmou na starost zkušení borci Attempt a Pesha, kteří mají v plánu udržet laťku vysoko a naservírovat obecenstvu pravověrný deepový drum&bass, který bude probublávat parketem až do brzkého rána.

✖︎ ✖︎ ✖︎

FB Událost

Line-Up: 

21:30 - 23:00 - Rough:Result & Six Beat Under
23:00 - 0:00 - Quest
0:00 - 1:30 - Changing Faces (SK) 
1:30 - 3:00 - Lixx (SK) 
3:00 - 4:00 - Attempt
4:00 - 5:00 - Pesha

Start: 21:30

Vstup: do 23h - 60,- poté 80,-

SOBOTA 27.07.2024
Dnes nemáme v partylistu žádnou akci :(