TISKOVKA

Drum and bassová halová akce Let It Roll Winter 2017 se odehraje už tuto sobotu!

Už za několik dní se pražskými ulicemi prožene přílivová vlna milovníků drum and bassu (nejen) z celé Evropy lačnící po pořádné náloži tučných beatů. A přesné té se jim také v sobotu 25. února dostane na letňanském výstavišti EXPO PVA!

Tam už tou dobou budou čekat dvě haly plné těch nejlepších jmen z drum and bassové scény. Factory Stage, v čele jejíhož lineupu stojí nezastavitelný Andy C a oblíbený Wilkinson, představí melodičtější subžánry drum and bassu, a na Madhouse Stage, které velí nemilosrdní Black Sun Empire, zavládne nefalšované neurofunkové peklo.

To je však jen pomyslná “špička ledovce” sáhodlouhého seznamu vystupujících s notoricky známými jmény jako Gridlok, Maztek, Lenzman, InsideInfo, Delta Heavy, The Prototypes či Misanthrop s třešinkou na dortu v podobě premiérových vystoupení Majistrate, 1991, Annix a Ivy Lab.

Kromě nové dekorace - šest metrů vysokého robota nesoucí na prsou nový symbol festivalu (Madhouse stage), se návštěvníci mohou těšit na pohyblivou Factory stage.

Nové prostory výstaviště PVA Letňany, kam se festival přesunul z výstaviště EXPO, pak zajistí dost pohodlí pro všechny, a díky nejmodernějšímu technickému zázemí si navíc budete moci vychutnat zase o stupeň lepší světelnou show.

Vstupenky na Let It Roll Winter 2017 jsou stále v prodeji přímo na webu www.letitroll.cz v sekci VSTUPENKY a rychle mizí, jestli tedy ještě nemáte ten svůj, nezaspěte!

 

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE A ODKAZY K FESTIVALU:

 

ANDY C / WILKINSON / BLACK SUN EMPIRE / / DELTA HEAVY/ GRIDLOK / 1991 / ANNIX / L-PLUS / LENZMAN / MAGISTRATE / THE PROTOTYPES / JUNE MILLER / IVY LAB / INSIDEINFO / MAZTEK / MISANTHROP / HYBRIS / PYTHIUS / FORBIDDEN SOCIETY RIDO / SUKI

 

Oficiální webové stránky: www.letitroll.cz, www.letitroll.eu

Facebook page: www.facebook.com/letitrollcz,

Facebook event: https://www.facebook.com/events/165131553913536/

Link na předprodej vstupenek: http://www.letitroll.cz/vstupenky/let-it-roll-winter-2017-5687227c.html

PÁTEK 19.04.2024
Dnes nemáme v partylistu žádnou akci :(