TISKOVKA

Storm slaví 4. narozeniny nabušeným line upem

Tahle party bude stát to! Páteční narozeninový mejdan ve Stormu bude tradičně věnovaný drum & bassu. Mezi gratulanty se zařadí oblíbený projekt THE PROTOTYPES, dále všem dobře známý britský producent INSIDEINFO a do třetice další britský projekt HYBRID MINDS! Let It Roll DJs navrch, to zní jako mejdan roku. Buď u toho.

DJské duo z Brightonu The Prototypes není třeba dlouze představovat.  Pozornost DnB scény si získali díky svému debutovému albu "Summer Slammers" z roku 2010, a to především trackem „Evolution“. Následoval hit „Cascade“, který si získal jak celou scénu, tak rádiové posluchače a také byl uveden na prvním kompilačním albu UKF Drum & Bass 2010. Brzy se tak stali jedním z nejvýraznějších drum & bassových producentů. Pokud jste se stále nechytli, určitě budete znát vokálovou hymnu „Breathless“, „Suffocate“ ze stejnojmenného EP nebo „Blackout“.  

Druhým headlinerem narozeninového večera je londýnský producent Insideinfo. Mnozí z vás si možná budou Insideinfo pamatovat jako duo, dnes je členem už jen Paul, který si jméno zanechal. Roku 2011 Paul ničil taneční parkety s trackem „Honey Bee“, následovalo debutové album „Quattro“ na Matrixově legendárním Metro Recordings labelu, remix „Anubis“ od Camo & Krooked a spolu s Audiem singl „Vein Drain“. Po podepsání smlouvy s Viper Recordings vydal skvělý track „Grow EP“, který ho raketově vystřelil do vesmírné DnB galaxie. V posledních letech je znám především pro svou spolupráci s neurofunkovými DJs Mefjusem, The Upbeats, Maztekem atd.

Britské zvučné trio headlinerů uzavírá liquidový projekt Hybrid Minds, které tvoří dvojice DJs Josh White & Matt Lowe. Jejich sety jsou melodické a prolínají se v nich vlivy různých hudebních žánrů, jako je např. trip-hip, soul, jazz apod. „The Place“, jedna z jejich prvních skladeb, se stala jednou z největších liquidových pecek roku 2011.

Tím ale line up zdaleka nekončí! Český support je také více než zvučný. Těšit se můžete na Let It Roll DJs a mnoho dalších kvalitních jmen na druhé stagi. 

POZOR! Vstupenky rychle mizí, doporučujeme tedy včasný nákup vstupenek, očekává se vyprodání akce.

  LINE UP 

Main stage

THE PROTOTYPES / Viper Recordings - UK /
INSIDEINFO / Viper Recordings - UK /
HYBRID MINDS / Spearhead, Hybrid music - UK / 
BIFIDUS AKTIF / Let It Roll
SUKI / Let It Roll
SNOOKEY / Let It Roll
ONE WAY / Let It Roll
HALBAX / Let It Roll
BEESU / Let It Roll

2nd stage

BIO ACTIVE
PANORAMA
GRINDAWAY
TWISTED:MINDS
RGRTS
COER
CYBI
CRESPO
DISCO VERY

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

 VSTUPNÉ

Vstupenky v předprodeji za 270 Kč (+ poplatek)

Na místě 300 Kč do 22:00, poté za 350 Kč

 VÍCE INFORMACÍ

Facebook událost

PÁTEK 19.04.2024
Dnes nemáme v partylistu žádnou akci :(