TISKOVKA

Drumbox @ Matrix - Praha, 8.6.2012

V pátek 8.6. se můžete těšit již na druhé pokračování úspěšné akce Drumbox, kterou pro vás opět připravila pražská Drumbassterds crew. Tentokrát si jako hlavní hosty večera pozvali jedny z nejvýraznějších postav české drumandbassové scény, členy legendární Tele2beatz a Let It Roll crew - djs Pixie a Suki! Vedle těchto českých drumandbassových velikánů se můžete také těšit na djane Kan-Jaccu, celou Drumbassterds crew a jejich hosta, VirCz + Mc Binja. Vše vypukne v pátek 8.6. od 20:00 hodin v žižkovském klubu Matrix, tak sbalte dobrou náladu a doražte! Těšíme se na vás!

Přinášíme dobré zprávy...! Drumbassterds crew se rozhodla navázat na úspěch první akce Drumbox a připravila pro vás další várku pořádně zlámaných beatů. Pro připomenutí - první Drumbox byl zároveň Let it Roll warm-upem, kde zazněla jména jako Bifidus Aktif, Rudeboy a neméně našláplá dvojka Akira & Anakin aka Deadly Viperz. Shadowbox tak spolu s Drumbassterds a roztančeným davem vytvořili a udrželi skvělou atmosféru až do úplného rána.
Další pokračování je už za dveřmi. Čtveřice z Drumbassterds ve složení Volume Plus, Martyyno, Skáčko a djane Do.Mi.No si tentokrát pozvala legendy české drumandbassové scény Djs Pixie & Suki, djane Kan-jaccu a společně s nimi se můžete těšit na nezapomenutelnou drumandbassovou party.
V pátek 8.6.2012 startujeme ve 20:00 v žižkovském klubu Matrix, kde do 22.hod zaplatíte lidových 30,- a poté 80,-. Pro ty z vás, kteří snad ještě váháte, máme lákadlo v podobě videa z prvního dílu.


Fb událost: http://www.facebook.com/events/165894490205946/
Fb fan page:: www.facebook.com/DRUMBASSTERDS
Web: www.drumbassterds.cz

PÁTEK 19.04.2024
Dnes nemáme v partylistu žádnou akci :(