TISKOVKA

LIR

Jen několik hodin zbývá do začátku letošního LIR a Drum Up crew bude přímo v centru dění, aby vám mohl přinést aktuální novinky.

V poslední době je ve zvyku, že každá menší i větší akce sebou přináší i nespočetné množství warm-up parties. V mnoha případech se jedná akce, které se jen s hlavní party svezou.

Jeden z mála warm-upů, který vycházel přímo od pořadatelů LIR, byl večírek v Matrixu, na kterém jsem měl možnost si zahrát i já. Ač je v Praze zvykem nečekat v létě vyšší počet návštěvníků, musím uznat, že hlavní hvězda večera DJ Marky, přitáhl slušný počet tanečních nadšenců, kteří vydrželi až do půl šesté do rána, kdy jsem byl nucen přestat hrát. Osobní pozvánku DJ Markyho a pár záběrů z večírku najdete zde:

http://vimeo.com/26551726

Ale teď k věci.

Každého, kdo se chystá strávit víkend do Starých Ždánic zajímájí dvě věci:

- počasí

- kdo hraje

Nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že letos nám bude počasí přát. Nebude to sice na opalování, ale na déšť snad také ne.

A informace o tom kdo hraje? Line-up a oficiální info neleznete na stránkách http://www.letitroll.cz . Zajímavosti z backstage a možná i nějaké zákulisní fotky čekejte na našem webu. Já osobně budu mít mimo jiné na starosti Camo&Krooked a Audio, tak uvidíme, jaká bude nálada. Třeba se povede i krátký rozhovor.

Na viděnou na LIR!!!

Mer-G

ČTVRTEK 25.04.2024
Dnes nemáme v partylistu žádnou akci :(